درآمد طراحی سایت چگونه است؟ + بازار کار طراحی سایت
درآمد طراحی سایت و بازار کار طراحی سایت از مهم ترین و جذاب ترین مواردی است که هر فرد برای ورود به این حوزه با آن آشنا خواهد شد. گاهی اوقات در شبکه های اجتماعی درآمد طراحی سایت به صورت نجومی و به دور از واقعیت مطرح میشود.
برای آشنایی با میزان کسب درآمد حوزه وب این مقاله از سایت پارس وب را بخوانید.
مشاغل تحت وب در سال های اخیر پیشرفت زیادی داشته و بازار کار آن ها نیز گسترش یافته است. بیشتر مشاغل به سمت آنلاین شدن میروند و طراحی سایت انتخاب بسیاری از کسب و کارها است. تقاضا برای طراحی سایت روز به روز در حال افزایش است. بسیاری از افرادی که سایت خود را طراحی کردهاند نیز پس از چند سال نیاز به طراحی مجدد وب سایت و به روز رسانی آن دارند.
بازار کار طراحی سایت
جستجوی کلمه طراحی سایت یا به طور مثال عبارت شرکت طراحی سایت در گوگل در هر ماه تعداد بسیار زیادی است. این تعداد نشان دهنده آن است که افراد زیادی به دنبال راه اندازی سایت هستند. این افراد میتوانند به عنوان مشتری بالقوه شما شناخته شوند.
درآمد طراحی سایت، درآمدی ثابت نیست. طراحی سایت با متد های مختلفی انجام می شود و نمی توان یک هزینه ثابت برای آن در نظر گرفت. گاهی اوقات برخی افراد برای طراحی یک سایت از یک فرد ۴۰ میلیون تومان دریافت می کنند و فرد دیگری برای طراحی سایتی مشابه همان ۴ میلیون تومان از مشتری خود دریافت می کند؛ پس درامد طراحی سایت مقدار مشخصی ندارد. این درآمد با توجه به تخصص و قدرت بازاریابی شما متفاوت است.
روش های کسب درآمد طراحی سایت
شما می توانید به عنوان یک کارمند در یک شرکت طراحی سایت کار کنید و حقوق مشخصی را ماهیانه دریافت کنید.این حقوق به تجربه کاری و میزان دانش شما بستگی دارد. شهری که در آن فعالیت می کنید هم در میزان درآمد طراحی سایت به صورت حضوری مهم است.
گاهی اوقات بعضی از برنامه نویسان در شهرهای کوچک با شرکت های تهران به صورت دورکاری همکاری کرده و درآمد بیشتری را دریافت می کنند. به طور مسلم درآمدها و حقوق در شهر تهران بیشتر از سایر شهرستان هاست.
تنها چیزی که به طور قطعی می توانیم در زمینه درآمد طراحی وبسایت به شما بگوییم این نکته است که قطعاً با افزایش دانش و تجربه کاری شما درآمد شما نیز افزایش می یابد؛ هم چنین با توجه به بازار کار طراحی سایت احتمال بیکار ماندن شما بسیار کم است. در واقع شما می توانید یا به صورت پروژه ای کار کنید یا در شرکت های زیادی شروع به فعالیت کنید.
تفاوت کار فریلنسری و شرکتی در زمینه طراحی سایت
به طور قطعی کار کردن در شرکت ها امنیت مالی شما را تضمین میکند؛ یعنی شما می دانید که در انتهای ماه مقدار مشخصی حقوق خود را دریافت می کنید. کار کردن به صورت آزاد یا پروژه ای که به آن فریلنس هم گفته می شود درآمد ثابتی ندارد و شما نمی دانید که در هر ماه چه تعداد پروژه به شما سپرده می شود.
ممکن است در یک ماه برای چند پروژه طراحی سایت قرارداد ببندید و در یک ماه هیچ پروژهای به سمت شما نیاید. در واقع درآمد طراحی سایت به صورت فریلنس مانند دیگر مشاغل آزاد است و شما باید برای مخارج خود برنامه ریزی داشته باشید.
برای دریافت پروژه طراحی سایت به صورت آزاد سایت های انجام پروژه زیادی در اینترنت وجود دارند. کافیست دریافت پروژه طراحی سایت را در اینترنت جستجو کنید. بخشی از دریافت پروژه طراحی سایت هم به قدرت بازاریابی و روابط عمومی شما بستگی دارد که کسب و کارهای مختلف را مجاب کنید که به طراحی سایت نیاز دارند.
انواع طراحی سایت برای درآمدزایی
به طور کلی طراحی سایت ها در دو دسته سایت های اختصاصی و سایت با سیستم های مدیریت محتوایی مانند وردپرس انجام می شود. معمولا سایت های اختصاصی هزینه بیشتری داشته و زمان انجام آن ها نیز بیشتر است.
به طور مثال اگر شما بتوانید یک سایت فروشگاهی ساده را با سیستم مدیریت محتوای وردپرس در یک هفته طراحی کنید، طراحی همین فروشگاه ساده با سیستم اختصاصی بین ۲ تا ۳ ماه زمان نیاز دارد.
برای ساخت وبسایت تخصصی خود پیشنهاد میکنیم وارد صفحه چگونه یک وبسایت داشته باشیم از سایت پارس وب بشوید. و برای استفاده از خدمات طراحی سایت ما که طبق سلیقه و امکانات شما طراحی میشود، میتوانید یک مشاوره رایگان دریافت کنید.
برنامه نویسان برای طراحی سایت اختصاصی به دو دسته کلی برنامه نویسان فرانت اند و بک اند تقسیم بندی می شوند. تمام چیزهایی که در ظاهر سایت می بینید در بخش فرانت اند قرار دارد.
قسمت بک اند به پس زمینه سایت اشاره دارد. به طور مثال مکانی که در آن دیتای ارسالی فرم ها ذخیره می شود یا وقتی که در یک سیستم لاگین می کنید و نام کاربری و پسورد خود را وارد می کنید و دسترسی شما تایید می شود این موارد به بک اند سایت وابسته است.
اگر برنامه نویس دانش زیادی داشته باشد و بتواند هر دو قسمت فرانت اند و بک اند سایت را انجام دهد به او برنامه نویس فول استک میگویند. پس اگر یک وب سایت اختصاصی برای طراحی به تیمی سپرده شود در آمد طراحی سایت آن به طور معمول بین حداقل دو نفر تقسیم می شود. اما طراح سایت وردپرس معمولا به صورت فردی کار طراحی سایت را انجام می دهد.
ملزومات ورود به بازار کار طراحی سایت
برای ورود به بازار کار طراحی سایت باید در ابتدا روحیه کاری خود را بشناسید. آیا شما فردی هستید که به کار گروهی علاقه مند هستید یا ترجیح می دهید که به صورت فردی فعالیت کنید. اینکه حداقل 8 ساعت در هر روز پشت سیستم کامپیوتری خود نشسته و با آن کار کنید شما را خسته میکند یا به هیجان میآورد. آیا در شغل خود به دنبال کار کردن با افراد دیگر هستید یا ترجیح می دهید به جای نیروی انسانی با سیستم و کامپیوتر خود سر و کار داشته باشید.
در بازار کار طراحی وبسایت بسیاری از برنامه نویسان در زمان طراحی سایت باید پروژه خود را به موقع به دست مشتری برسانند و این نکته مستلزم کار کردن طولانی تر در روزهای قبل از تکمیل پروژه است. این کار به دقت و تمرکز بالایی نیاز دارد و شما باید بتوانید به صورت دائم خود علم و دانش خود را به روز نگه دارید.
ممکن است شما چندین ماه بر روی یادگیری یک زبان برنامه نویسی و طراحی سایت با آن وقت بگذارید و با افزایش دانش خود در زمینه کار عملی نیز تلاش کنید ولی این زبان برنامه نویسی در عرض یک سال به طور کامل منسوخ شود.
ورود به بازار کار طراحی سایت
برای ورود به بازار کار طراحی سایت باید این موارد را هم در نظر بگیرید: طراحی سایت میتواند با چالشهای بزرگ به همراه باشد. شما باید فردی باشید که در هنگام چالش خونسردی خود را حفظ کرده و قدرت حل مسئله خوبی دارد. به طور معمول پس از طراحی وب سایت یک سال پشتیبانی آن نیز بر عهده طراح سایت است. شما باید بتوانید در بیشتر موارد به لپ تاپ و اینترنت دسترسی داشته و توانایی رفع مشکلات بعدی کارفرما را داشته باشید.
در بازار کار شغل طراحی سایت چیزی که باعث استخدام شما یا گرفتن پروژه ها می شود تحصیلات دانشگاهی شما نیست؛ بلکه دانش شما و نمونه کارهای شما مهم است. اگر فردی هستید که به تازگی قصد ورود به بازار کار طراحی سایت را دارید باید در ابتدا به دنبال افزایش دانش خود باشید. پس از افزایش دانش باید نمونه کارهایی را برای نمایش دانش خود داشته باشید. در واقع در هنگام گرفتن پروژه های طراحی سایت از شما صرفا نمونه کارهای تان را می خواهند.
از مهم ترین مهارت هایی که برای ورود به بازار کار طراحی وبسایت نیاز است می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- مهارت های طراحی گرافیکی
- مهارت در استفاده از ابزارهای طراحی وب مانند فتوشاپ
- دانش های برنامه نویسی بک اند یا فرانت اند
- دانش در زمینه طراحی سایت وردپرس
- درک استانداردهای طراحی سایت و سئو
- توانایی در برقراری ارتباط با دیگران و کار گروهی
البته تمامی این مهارت ها الزامی نیست. اما با داشتن تعداد بیشتری از این مهارت ها درآمد شما نیز افزایش می یابد.
در ابتدای ورود به بازار کار طراحی سایت هیچ کس از شما توقع تسلط کامل بر روی این موارد را ندارد. هر چقدر که یک طراح سایت حرفه ای تر باشد و تجربه کاری بالاتری داشته باشد باز هم ممکن است در حین انجام یک پروژه با چالش هایی روبهرو شوید.
راهکار آموزش طراحی سایت
تعداد سایت هایی که می توانید در آن ها آموزش طراحی سایت ببینید بسیار زیاد است. در واقع اصلی ترین منبع برای یادگیری طراحی سایت اینترنت است. با توجه به این که این سایت ها به زبان انگلیسی هستند فردی که وارد این بازار کار می شود باید هم زمان با آموزش مهارت های طراحی سایت، زبان انگلیسی خود را نیز تقویت کند.
در واقع با تقویت زبان انگلیسی خود شما می توانید با طیف وسیعی از طراحان سایت در سراسر دنیا ارتباط بگیرید.
زبان های برنامه نویسی وب سایت
برای نوشتن بک اند یا فرانت اند سایت می توان از زبان های برنامه نویسی مختلفی استفاده کرد. بین زبان های برنامه نویسی مختلف که تکنولوژی های طراحی سایت نامیده میشوند هم تفاوت قیمت وجود دارد.
در بازار کار طراحی سایت هم درآمد طراحان سایت با تخصص آن ها مشخص می شود. هر زبان برنامه نویسی درآمد مخصوص به خود را دارد. به طور مثال درآمد یک طراح سایت با زبان بک اند php نسبت به طراح با زبان asp.net متفاوت است.
برای دانستن تقریبی درآمد طراحی سایت می توانید در سایت های کاریابی عضو شوید. در قسمت آگهی های استخدام حداقل یا حداکثر حقوق پینهادی شرکت ها برای طراحان سایت را می بینید. تقریبا همه طراحان سایت درآمدی بیش از حقوق پایه اداره کار دریافت می کنند. درآمد یک برنامه نویس طراح سایت در شهری مانند تهران می تواند ماهیانه بیش از بیست میلیون تومان باشد.
برآورد قیمت طراحی سایت
برای کسب درآمد شغل طراحی سایت هنگامی که یک پروژه طراحی سایت به شما پیشنهاد می شود در ابتدا باید یک پروپوزال از کارفرما دریافت کنید. پروپوزال شامل تمام مواردی می شود که کارفرما قصد دارد در پروژه طراحی وب سایت خود داشته باشد.
به طور مثال کارفرما قید می کند که حمل و نقل کالا از فروشگاه تا مبدا به وسیله پست و تیپاکس انجام شود یا این که فروشگاه ما نیاز به کد تخفیف دارد.
با توجه به پروپوزالی که کارفرما به شما ارائه می دهد یک برنامه نویس باید مدت زمان لازم برای طراحی وب سایت، زیرساختهای لازم مانند هاست و دامنه، تعداد اعضای تیمی که باید در این پروژه درگیر شوند و … را مشخص کند. به طور مثال بعضی از پروژه ها نیازمند گرافیست اختصاصی هستند که در این صورت هزینه طراحی آن سایت بیشتر می شود.
گاهی صاحب کسب و کار استفاده از عکس های معمولی در اینترنت را مجاز می داند و قصد ندارد که هزینه اضافی بابت حضور گرافیست در پروژه خود پرداخت کند.
پس شما به عنوان یک طراح سایت باید با در نظر گرفتن تعداد افراد مورد نیاز در تیم، مدت زمان و حقوق آن ها در این مدت زمان هزینه طراحی سایت را مشخص کنید. به همین دلیل است که می گویند درآمد طراحی وبسایت متغیر است. زیرا شرکت های مختلف در پروژه های مختلف نوع قیمت دهی متفاوتی دارند.
انتخاب زبان برنامه نویسی مناسب برای درآمد طراحی سایت
برای کسب درآمد طراحی سایت مناسب با توجه به پروپوزال کارفرما شما باید تشخیص دهید که چه تکنولوژی برای طراحی این سایت مناسب است. قیمت طراحی سایت با تکنولوژی های مختلف تفاوت زیادی دارد. انتخاب نوع تکنولوژی در مدت زمان طراحی سایت نیز نقش مهمی دارد. خیلی از اوقات شما می توانید سایت را با یک تکنولوژی ساده تر و در زمان کمتری طراحی کنید.
برای طراحی سایت باید تعداد کاربران را نیز در نظر بگیرد. سایتی مانند دیجی کالا یک سایت فروشگاهی عمومی بوده و تعداد کاربران آن بسیار زیاد است. این گونه سایت ها نیاز به زیرساخت های قوی و امنیت بالایی دارند. هم چنین شما باید امکان توسعه وبسایت در آینده را نیز در نظر بگیرید.
یک سایت شرکتی که برای معرفی یک شرکت در شهرک صنعتی با تولید یک محصول خاص است کاربران کمتری هم خواهد داشت. پس نیاز به زیرساخت های خیلی قوی و امکان توسعه فوق العاده ندارد. در نظر گرفتن این موارد در قیمت دهی مناسب برای طراحی سایت نقش مهمی دارد.