چگونه یک وبسایت داشته باشیم
امروزه داشتن وبسایت یکی از ضروری ترین کارها برای هر کسب و کاری هست. شاید برای شما هم سوال باشد که چگونه یک وبسایت داشته باشیم؟ سایت میتونه مشتریانم رو زیاد بکنه؟ سایتم با کد نویسی باشه یا بدون کد نویسی؟
اگر هنوز برای خود وبسایت ندارید بخش عمده ای از سهم بازار خود را در گوگل از دست داده اید! برای مثال اگر شما یک وبسایت فروشگاهی در حوزه خرید مبل داشته باشید و آن را در نتایج برتر گوگل بالا بیاورید، یعنی یک مغازه پاخور در بهترین لوکیشن بازار دارید. (برای مثال کلمه خرید مبل 6000 سرچ ماهانه توسط ایرانیها دارد!)
برای استفاده از این بستر لازم است تا برای خود یک وبسایت داشته باشید. در این مقاله قصد داریم به پیش نیازات و کلیات مسیر برای راه اندازی وبسایت بپردازیم.
سایت با کد نویسی باشه یا بدون کد نویسی؟
بهتر است در ابتدای کار این چالش را حل کنیم و با توجه به نیاز یک سایت حرفهای برای خود بسازیم. طراحی سایت به دو دسته زیر تقسیم میشود:
1.راه اندازی وبسایت با کد نویسی
سایتهای کد نویسی با استفاده از زبانهای فرانتاند(Front End) مانند: html ، css ، Javascript و از بخش دیگر آن زبان بک اند(Back End) مثل زبان php طراحی میشوند. اگر یک وبسایت تخصصی با امکانات خاص و ویژه میخواهید لازم است که سایت خود را با کد نویسی راه اندازی کنید. حدود 20 درصد از سایت های ایرانی با کد نویسی هستند.
2.راه اندازی وبسایت بدون نویسی
سایتهای بدون کد نویسی با استفاده از cms محبوب وُردپرس (wordpress) طراحی میشوند. شما با استفاده از وردپرس میتوانید انواع مختلف سایت را با بهترین امکانات و دیزاین عالی راه اندازی کنید. جالب است بدانید که حدود 80 درصد سایتهای ایرانی با وردپرس طراحی شدهاند.
چطور یک وبسایت داشته باشیم ؟
برای اینکه یک سایت داشته باشید یا باید خودتون مهارت طراحی سایت رو یاد بگیرید و یا اینکه یه یک گروه طراحی سایت، پروژه خود را بسپارید. ما در گروه پارس وب در کنار شما هستیم تا بهترین وبسایت را با بهترین امکانات و دیزاین داشته باشید. برای دریافت یک مشاوره رایگان طراحی سایت فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم:
سایتها با توجه به حوزه کاری شما(سایت فروشگاهی، آموزشی، خبری، خدماتی و…) طراحی و ساخته میشود.
مهم ترین اجزای تشکیل دهنده یک وبسایت را بشناسید
در پاسخ به اینکه چگونه یک وبسایت داشته باشیم ؟ بهتر است در ابتدای کار با زیر ساختهای هر سایتها آشنا باشید:
1.هاست یا سرویس میزبانی (Host)
هاست یا همان سرور در واقع همان فضای سایت شماست، که کلیه اطلاعات و دیتای سایت شما در آن ذخیره آپلود شده و قابل دانلود هستند. تفاوت هاستها در کیفیت و اندازه حجم آنها میباشد، که با توجه به نیاز و استفاده سایت انتخاب میشوند.
2.دامنه یا دامین (domain)
دامنه همان نام سایت شما است. برای انتخاب آن از یک اسم منحصر به فرد استفاده کنید که دارای نام برند و یا کلمه مربوط به کار خود استفاده کنید. همهی دامنهها دارای یک پسوند هستند که شامل (net – .gov – .com – .ir و…) میشود. برای مثال سایت ما با دامنه parswb.ir هست که دارای برند پارس وب و یک پسوند ir. است.
3.قالب وردپرسی (wordpress theme)
برای راه اندازی و طراحی هر سایتی نیازمند یک قالب وردپرسی هستیم. که قالبهای وردپرسی با توجه به امکانات و نوع هر سایتی، دارای انواع مختلفی است. برای انتخاب قالب باید به اعتبار و فروش آن قالب توجه کنیم. برای مثال قالب وردپرسی وود مارت یک قالب محبوب و پرفروش برای سایتهای فروشگاهی مناسب است که باید آن را از شرکتهای معتبر تهیه کنیم.
4.افزونه وردپرس (wordpress plugin)
افزونهها همانطور که از نامش پیداست، یعنی یک فایل افزودنی برای سایت وردپرسی ما که یک ویژگی اضافه و خاص به سایت ما اضافه میکند. برای مثال افزونه محبوب المنتور که به ما کمک میکند تا صفحاتی زیبا با بهترین امکانات را طراحی کنیم. و یا افزونه فروشگاه ساز ووکامرس که به ما کمک میکند یک فروشگاه اینترنتی در وبسایت خود راه اندازی کنیم.
پیشنهاد میکنیم برای همکاری با گروه پارس وب با ما در تماس باشید، هچنین برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه خدمات طراحی سایت مراجعه کنید.